Ibañez & Payá Producciones Visítanos en Facebook
Inicio ¿Quienes Somos? Contacto

L´Alqueria Blanca

INFORMACIÓN

EQUIPO FOTOS DESCARGAR FICHA TÉCNICA
Torna l’Alqueria Blanca. La sèrie referència a la nostra terra deixa les pantalles televisives per a representar-se als teatres valencians. Tio Pep, Dora, Empar, Blanca i Tonet, cinc dels seus personatges més volguts encarnen una trama delirant, plena de sentiment, misteri i sorpreses.

L’obra teatral “On collons està Sento?” torna a oferir a l’espectador tot el que l’Alqueria Blanca li donava cada diumenge a la nit: una entranyable conjunció de tradició, amistat, tendresa i humor que va convertir la sèrie en un fenomen de màxima audiència, en un símbol del sentir valencià.

On collons està Sento? S’ha mort? L’han raptat? Ha pegat a fugir? Són algunes de les preguntes que es fan tots els que l’estimen. Per què Sento ha desaparegut quan tots l’esperaven, quan més el necessitaven? Qui és eixa dona que, misteriosament, telefona preguntant per ell? Què volen dir els macabres detalls que, a poc a poc, ens indiquen que a Sento pot haver-li passat.. ai, mare, millor no dir-ho, millor no pensar-ho.

La gent gaudirà i riurà de valent amb els seus personatges favorits. Una Empar desfeta per la desaparició del seu enamorat, una Dora patint pel sofriment de la seua amiga, per Sento i per tot el que es puga patir. Un Tonet desficiós, lluitant entre la desaparició de Sento i l’amor que li lleva la son. Una Blanca que es debat entre la seua passió pel món de la cançó i l’angoixa de la seua amiga Empar. I un tio Pep sorneguer que, després de posar en un puny l’ànima dels seus amics, acaba sumit en la mateixa por que la resta de personatges.

On collons està Sento ens farà riure, ens farà recordar i ens oferirà molt més del que ja coneixíem dels nostres personatges. On collons està Sento ens sorprendrà i ens farà sentir que l’Alqueria Blanca no se n’ha anat, segueix més viva que mai al nostre costat, als teatres valencians. Una cita ineludible per a tots els qui volguérem i seguim volent la sèrie que ha marcat la nostra vida.

 

EQUIPO

Autor: Paco lópez diago
Intèrprets: Ferran Gadea,Lola Moltó, Carme Juan, Berna Llobell, Vanessa Cano
 
Direcció: Jaime Pujol – Diego Braguinsky
Espai escènic: Josep Simón – Edu Díaz
Disseny il•luminació: Sergi Vega
Disseny vestuari: Miguel Carbonell
Disseny gràfic: Sergi Vega
Música original: Carme Juan – Nacho Mañó
Espai sonor: Pep Chiveli
Caracterització: Vicent Gayà
Realització escenografia: Neo Escenografies
Diseño Gráfico: Irene Palacio
Fotografia: Sergi Vega
Distribució i Gira: Ibañez y Payá producciones
 
Producció executiva: Diego Braguinsky – Pep Chiveli
Producció: Falcó i Ppedreguer, Olympia Metropolitana, El punt de la I

 

FOTOS

L´Alqueria Blanca, On Collons esta Sento?  - Ibañez y Payá Producciones L´Alqueria Blanca, On Collons esta Sento?  - Ibañez y Payá Producciones L´Alqueria Blanca, On Collons esta Sento?  - Ibañez y Payá Producciones L´Alqueria Blanca, On Collons esta Sento?  - Ibañez y Payá Producciones
Deica Informática S.L. Páginas web en Castellón. Política de Privacidad